Onze nieuwe vestiging in Breda is geopend!

Onze nieuwe vestiging in Breda is geopend!

nieuwe vestiging breda

Goed nieuws voor iedereen in Breda: Wij hebben een nieuw vestiging geopend in Breda! Woon jij in Breda? Dat betekent elke week hamburgers eten van Burger Business! Afhalen of thuisbezorgen? Dat bepaal jij. Ook in Breda rijden we met onze bekende scooters en fietsen rond.

Burger Business

Vanaf nu bezorgen we dus ook heerlijke hamburgers in Breda. Wij leveren verse, warme en lekkere burgers aan de deur. Uiteraard kun je ook terecht in onze vestiging in Breda om daar je hamburger op te eten of af te halen. We hebben niet zomaar hamburgers, maar een ruim assortiment met diverse toppings en sauzen. Ook liefhebbers van kip of mensen die vegetarisch of halal eten, kunnen bij ons terecht. Bestel een menu en je krijgt jouw gekozen hamburger inclusief frietjes en een frisdrank naar keuze!

Onze vestiging in Breda

Je kunt ons in Breda vinden in de Nieuwe Haagdijk op nummer 59. Ook hier zijn onze openingstijden hetzelfde: van maandag tot en met zondag van 17:00 tot 22:00 uur. Heb je nog vragen? Bel dan naar 076 – 200 55 55 of stuur ons een berichtje via onze Facebookpagina.

Ben je trouwens nog op zoek naar een bijbaantje in Breda en heb je een scooterrijbewijs? Wij zoeken bezorgers!