Elke dag voordeel halen bij Burger Business

Elke dag voordeel halen bij Burger Business

Elke dag voordeel halen bij Burger Business

Voor de echte burgerliefhebbers hebben we actiedagen bij Burger Business, elke dag voordeel halen! Hoe zou je het vinden om elke dag van de week te profiteren van hoge kortingen en te smullen van heerlijke, hete, verse hamburgers? Dat klinkt toch fantastisch? Lees snel verder voor de verschillende acties die we hebben!

Afhaalactie – maandag en dinsdag

Start jouw week goed! Op maandag en dinsdag geldt de afhaalactie. Op deze dagen kun je smullen van heerlijke menu’s voor slechts € 6,95. Houd er wel rekening mee dat deze actie geldt voor specifieke menu’s. Kom jij maandag of dinsdag bij ons langs?

Gehaktdag – woensdag

Vind jij beefburgers van Burger Business ook zo lekker? Dan is woensdag jouw favoriete dag van de week! Alleen op woensdag profiteer je van onze gehaktdag. Alle beefburgers kun je bestellen of afhalen met 20% korting. Let’s start your diet on another day!

Vega day – donderdag

Ben jij vegetariër? Dat betekent niet dat je geen burgers kunt eten. Speciaal voor jou hebben we op donderdag veggie day. Op deze dag kun jij ook genieten van je vegetarische burger, maar dan met korting. Voor maar € 6,95 kun je kiezen uit alle vega menu’s!

Double d(ay) – vrijdag

Wil jij ook het weekend ingaan met een heerlijke, smaakvolle burger? Dan ben je bij Burger Business aan het juiste adres! Op vrijdag verdubbel je jouw burger voor maar € 10 -. Dus ren snel naar het dichtstbijzijnde filiaal of bestel via onze website!

Family day – zaterdag

We kunnen de gehele familie natuurlijk niet vergeten. Daarom hebben we op zaterdag family day geïntroduceerd. Elke zaterdag kun je genieten van drie burgers, drie sausjes en genoeg friet voor slechtst € 20, -. Bestel snel op onze website met onze actiecode (familyday) of kom langs het dichtstbijzijnde filiaal bij jou in de buurt!

Vragen?

Heb je nog vragen over onze actie dagen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag het in ons filiaal. Oja, de actiecodes voor onze actie dagen zijn alleen geldig op onze eigen website! Niet in combinatie met andere websites. Voor de actiecodes kun je terecht op onze Facebookpagina.