Burger Business voor stille armoede

Burger Business voor stille armoede

Burger Business heeft met Carnaval een donatie gedaan aan Quiet Tilburg. Dit is een community die zich inzet voor mensen in armoede. Quiet Tilburgheeft op Carnavalsmaandag een evenement georganiseerd voor members en hun kinderen. Zij hebben genoten van het heerlijke etentje en natuurlijk van de leuke prijzen die zij konden winnen met tombola. Lees snel verder voor de piekjes van deze mooie avond!

Wat doet Quiet Tilburg?

Quiet Tilburg wil armoede onder de aandacht brengen en verminderen door deze mensen een handje te helpen. Quiet is gestart in 2015 in Tilburg. Later zijn er meer initatieven bijgekomen in Den-Bosch, Groningen en Maastricht. Elke communicty werft lokale sponsors, zodat de members kleine dingen aangeboden krijgen die zij niet kunnen betalen. Denk hierbij aan een etentje, knipbeurt of bioscoopkaartjes. Als Burger Business hebben wij ook deelgenomen als sponsor om members te voorzien van een mooie glimlach. En natuurlijk een heerlijke, verse burger in hun maag!

Onze donatie

Als sponsor van Quiet Tilburg hebben wij de winnaars van het tombola spel voorzien van twee heerlijke burgermaaltijden! Op deze manier maken de winnaars ook kennis met onze heerlijke, homemade, fresh burgers!

Wij zijn trots op Quiet Tilburg en willen hen bedanken voor hun mooie inzet en prestatie om stille armoede zichtbaar te maken!