Burger Business is op zoek naar flexibele bezorgers!

Burger Business is op zoek naar flexibele bezorgers!

Burger Business is altijd op zoek naar nieuw personeel om het team te versterken. Ben jij de flexibele bezorger die alle bestellingen snel kan leveren bij onze klanten? Lees dan snel verder!

Bezorgen op de scooter

De meerderheid van onze klanten laten hun burgers thuisbezorgen. Om hen zo snel mogelijk te laten genieten van de bestelling, moet er snel gereageerd worden. Iedereen wil graag genieten van warme burgers. De taak is aan jou om deze burgers snel te leveren op de scooter. Vroom vroom!

Vergoeding voor een scooterrijbewijs

Bij Burger Business pakken wij het anders aan! Wil jij starten als bezorger, maar heb jij nog geen scooterrijbewijs? Geen probleem! Wij bieden jou een vergoeding voor jouw scooterrijbewijs! Dat wordt scheuren in de stad!

Interesse?

Ben jij de flexibele bezorger waar wij naar op zoek zijn? En wil jij scheurend door de stad geld verdienen? Start dan als bezorger bij Burger Business! Stuur jouw cv en motivatie door naar karim@burgerbusiness.nl (voor de locatie Tilburg) of tieme@burgerbusiness.nl (voor Eindhoven). Je kunt ook contact opnemen via onze Facebookpagina!