Ambachtelijke hamburgers van slagerkwaliteit

Ambachtelijke hamburgers van slagerkwaliteit

de beste burger burger business

Let jij ook altijd op de voedingswaren in alle producten die je eet? Maar vind je het lastig om dit bij restaurants na te vragen? Bij Burger Business is het allemaal mogelijk! Wij vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van de afkomst van onze hamburgers.

Onze burgers

Voor al onze burgers leveren wij kwaliteitsvlees aan tegen een goede prijs. Voor onze burgers gebruiken wij 100% rundvlees, vers van de grill voor een heerlijke BBQ-smaak. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten burgers met kwaliteit geserveerd krijgen. Dat nemen wij heel serieus, net zoals onze bedrijfsnaam: Burger Business.

100% eerlijk

Burger Business vindt het belangrijk om jullie te informeren over de voedingswaarden en afkomst van de burgers. Iedereen wil toch graag weten wat hij of zij eet? Transparantie en eerlijkheid over onze werkwijze en burgers vinden wij belangrijk. Onze burgers komen van de slager die het rundvlees met liefde en expertise klaarmaken. Daarom noemen wij onze burgers 100% ambachtelijk.

De beste hamburgers proeven

Wil jij de beste ambachtelijke hamburgers van Tilburg en Eindhoven proeven? Bestel dan snel jouw favoriete burger op onze website. De bestelling wordt snel en warm bij jou bezorgd. Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten? Vergeet dan niet onze Facebookpagina te liken!